М’ясо-переробний комплекс розташований на земельній ділянці 1,0544 га. (кадастровий номер ділянки: 8000000000:66:464:0021), за межею міста, в декількох кілометрах від житлових будинків. Має зручний під’їзд, контрольно-пропускний пункт (охорона), стоянка для авто. Комплекс загороджено.
Загальна площа забудови м’ясо-переробного комплексу - 2214,6 кв. м., що включає в себе такі об’єкти, з відповідним обладнанням, технічною та проектною документацією:
- кабінет ветлікаря,
- передзабійне приміщення,
- забійний цех, загальною площею 95, 6 кв. м., потужністю 160 г/добу,
- обвалювальний цех (65,6 кв. м.),
- приміщення для ковбасно-коптильного обладнання (51,7 кв. м.),
- ковбасний цех (66,3 кв. м.),
- вакуумний цех/цех напібфабрикатів (32,1 кв. м.),
- приміщення для первинної переробки кишкової сировини,
- холодильні та морозильні камери,
- цех для миття тари (52 кв. м.),
- приміщення для розподілення та зважування туш,
- складські приміщення,
- рампи для погрузки, зі зручним під’їздом для авто,
- парова котельня, загальною площею 120,9 кв. м.,
- адмінбудівля (офісні та складські приміщення, лабораторія, пральня, кухня, роздягальні та душеві для працівників бійні),
На території також знаходиться: водяна насосна станція, електрична підстанція, виробничі приміщення, приміщення для засолювання шкіри, міні-готель для працівників, вагова, приміщення для утримання, зважування та забою худоби.
В наявності вся технічна і проектна документація на приміщення, подачу води і електроенергію. Загальна кількість працівників бійні – до 35 осіб.
Вартість комплексу – 500 тис. у. о. Можливий розумний торг, обумовлюється безпосередньо з власником.
Більш детальна інформація за телефонами: ,